Picture of Вера Йорданова

Вера Йорданова

Да се изгубиш
И да откриеш себе си, отново!

Какви са тайните стъпки, с които промених живота си за 24 часа? Как отключих силата на подсъзнанието, за да контролирам настоящето си? Прочети, за да разбереш тайната.

Не ти ли се е случвало понякога да забравиш целите си, да изгубиш вяра в себе си и в близките ти? Не ти ли се е случвало самата ти да се чувстваш изгубена, сякаш вече не знаеш по кой път да поемеш?

Усещаш ли как колкото и хубави неща да правиш, така и не ти провървява, така и не ти се връща доброто? Аз се чувствах точно по този начин. Отидох на врачка, ходих и на астролог, гледаха ми на карти и от всичко това знаеш ли какво разбрах?

Всичко зависи изцяло от мен самата.

И това откритие не важи само за мен. Това важи за теб и за всяка силна жена, която се бори всеки ден с премеждията на живота.

Понякога обаче тази борба е изтощителна. Правиш всичко възможно, за да може ти и семейството ти да сте добре, но сякаш това не стига. Сякаш поговорката “прави добро, за да ти се върне добро” не винаги намира място в живота ти.

И така, в края на поредния тежък ден, как да успееш да събереш сили за утрешния и най-вече да запазиш самообладание и да съхраниш себе си?

В моя случай, аз не успях.

Погубих се в тревогите си, погълнаха ме страховете ми. Нито аз, нито приятелите ми, нито семейството ми виждаха усмивката ми, не виждаха живеца в очите ми.

Не виждаха всичко това, което ме правеше това, което съм.

Не го виждаха, защото аз самата не се чувствах щастлива. Когато се гледах в огледалото просто не разпознавах отражението си.

Изгубих себе си. Изгубих целите и мечтите си. Изгубих пътя си.

Не след дълго обаче започнах да се чудя дали съм единствената, която се чувства по този начин?

Както можеш да предположиш, не, не бях.

Имаше десетки хиляди жени, които са се чувствали също толкова изгубени колкото мен и теб и са успели да възвърнат живота си, да се свържат отново с мечтите си, с най-силните си желания. Тези жени са намерили своя път отново, преоткрили са своето призвание и са успели да променят съдбата си към по-добро.

Как?

Чувала ли си за символътМандала”?
Смисълът на тази свещенна геометрия е да провокира съзнанието на човека да достигне отново до вътрешната си светлина. А когато човек достигне до тази светлина, той може да достигне до всичко.

Обикновено можеш да срещнеш Мандала във формата на амулет, което е още по-удобно, защото може винаги да го носиш със себе си.
След дълго проучване в интернет аз своя амулет и след като вече беше в ръцете ми, осъзнах как наистина тези изгубени жени са намерили отново силата да продължат.

Преди да ти кажа какви стъпки предприех, за да променя изцяло живота си, е много важно да отбележа, че тук не говорим за магически амулети, които ще ти донесат мечтаната кола, работа, апартамент или огромна сума пари.

Такива амулети не съществуват!

Това, което искам да ти обясня е, че този специфичен амулет ще ти помогне отново да разкриеш силата си, увереността си, самочувствието и всички други твои уникални качества, защото ТЕ ВЕЧЕ СА В ТЕБ. /прочети това изречение отново/ .

Да, този амулет просто ти помага да си припомниш коя си ти, помага ти да възвърнеш това, което си забравила с времето.

За това ти казах по рано- всичко зависи от теб самата!

Нека сега продължа по темата. Още когато амулетът беше в ръцете ми реших цяла седмица да следвам правилата, които притежателите на амулет Мандала са следвали:

♦Когато отворя очите си сутрин, измивам лицето си и сядам на тихо място. Хващам амулетът в ръце и затварям очи.

♦Поне за пет минути блокирам всеки страх, всяка тревога, която гложди ума ми и започвам усилено да рисувам картина с всичко, което ме прави щастлива.

♦След тези пет минути бавно вдишвам и издишвам няколко пъти, усмихвам се и отварям очи.

Така започваше всеки мой ден. Нека ти кажа как приключваше:

♦Преди да вечерям със семейството ми отново измивам лицето си, отивам на тихо място и хващам амулета в ръце.

♦Затварям очите си и този път си представям как слагам в малка кутия всичко лошо от днескашния ден, което ме е разтревожило, смутило или ядосало.

♦След това си представям как заключвам тази кутия и я скривам в дрешника си.

♦Вдишвам дълбоко, издишвам няколко пъти и отново се усмихвам.

Вече съм готова да отворя очи и да се видя с близките ми.

И така, настъпи последната вечер от седмицата и знаеш ли какво установих?

Вече нямаше нищо негативно, което да сложа в кутията. Единственото, което направих, е да се усмихна. И наистина, дори не осъзнавах, че с течение на дните, негативните мисли стават все по малко, а проблемите ми решавах със замах.

Всичко, което до този момент ме е плашило, сякаш избледня. А единственото, което ми остана са хубавите неща, с които рисувах всяка сутрин картината в ума ми.

А това провокира облекчение, което не бях усещала много дълго време.

Може би вече се чудиш защо би ти трябвало амулет за тези упражнения…

Истината е, че всяка сутрин и вечер ти упражняваш съзнанието си да мисли по определен начин. В края на всяко упражнение Мандала разкрива малко по малко всичко, което се таи дълбоко в съзнанието ти.

Например, ако не носех амулета, нямаше да осъзная в края на седмицата, че наистина няма нищо лошо, което да отстраня. Ако Мандала не беше в ръцете ми, щях да измисля нещо негативно, което да сложа в кутията,защото умът ми е свикнал с този механизъм. 

Без извод и без развитие, как би продължила напред?

Мандала е до теб, за да достигнеш до извода, от който имаш нужда. С всяко следващо нещо, което правиш, тази свещенна георметрия малко по малко ще разкрива пътя, който си изгубила.

По този път ти ще си спомниш колко силна си всъщност, колко уверена и борбена си и как каквото и който се изпречи на пътя ти, ще бъде сломен от могъщия ти дух.

По пътят, който Мандала ще те поведе ти ще намериш отново себе си.

Това обаче не е толкова просто. Както сама се досещаш, тези две упражнения са само началото към това да преоткриеш  себе си и да преобърнеш съдбата си към по-добро.

Първото най-важно нещо е да опиташ.

Тази седмица, направи тези две кратки упражнения, които аз и още десетки хиляди жени вече сме изпробвали.

Другата седмица ще ти кажа какви са двата възможни извода от упражненията и как да действаш според това, което си усетила.

И никога не забравяй,

Всичко зависи изцяло от теб!