Петте Най-Явни Знака За Ангелско Присъствие

И Tяхното Значение

Някога  чудила ли си се дали  леките тръпки, които те побиват от време на време не са всъщност ангелски шепот? А случайно да си намирала бяло перо на улицата? Да, това също може да е знак, че има ангелско присъствие около теб. 

Ангелите са божествени същества, създадени от любов и светлина, изпратени тук, за да ни защитават, лекуват и ръководят по житейския ни път. Те работят за нашето спокойствие и щастие и са тук, за да ни помогнат да изпълним житейската си мисия на земята.

Ангелите често ни изпращат послания за вдъхновение и мъдрост, които да ни помогнат през трудните моменти в нашия живот или предупреждения, за да ни предпазят от опасностите, които ни грозят.

Посланията им могат да бъдат доста фини – нещо толкова просто като
намек, докосване или усещане.

Посланията или знаците могат да изглеждат необичайни или да се повтарят през определен период от време, докато не ги забележим.

Докато Ангелите могат да общуват с нас по много начини, ти винаги ще знаеш най-добре какво може да означава знака и как той се прилага за живота ти.

От векове насам хората знаят, че Ангелите винаги ще уважават нашата свободна воля. Макар че могат да ни “подхвърлят” напътствията си,
винаги зависи от нас дали ще приемем или отхвърлим помощта им.

Да Намериш Бяло Перо

Докато всяко перо може да е знак, белите пера често се смятат за „визитната картичка“ на Ангелите.

Перото със сигурност може да бъде знак за ангелско присъствие ако се появи на някакво неочаквано място, например в чантата ти, на рафт дома ти или пред входната ти врата – някъде,  където присъствието му не може лесно да се обясни.

Аромати

Ангелите понякога загатват присъствието си чрез приятни миризми или аромати, като тези на цветя, любимата ти храна или парфюм. Можеш да познаеш, че това е ангелски знак, когато миризмата внезапно изпълва въздуха и няма лесно обяснение за нейното присъствие.

Ако случайно си с група хора, може да възникне поразителна ситуация, при която само ти забелязваш аромата доста силно, а други изобщо не я усещат.

Когато уханието мирише на парфюма на починал любим човек, се вярва, че Ангелът може да бъде придружен от този любим човек.

Когато усетиш неочаквана миризма, която изпълва въздуха, може да е полезно да се запиташ: „На какво или на кого ми напомня това ухание?“ или „За какво си мислех, когато ароматът изпълни въздуха?“

Усещането за докосване

Ангелското докосване може да се почувства като четка, която деликатно се прокарва по ръката ти или шията ти. Може да се усети и като нежна прегръдка или потупване по раменете и гърба.

Понякога Ангелите могат да комуникират с докосване или с внезапна промяна в температурата. 

Усещане за настръхване или втрисане

Понякога присъствието на ангел може да причини физически усещания като втрисане, настръхване или изтръпване в участъка на тила и главата ти, раменете или горната част на ръцете ти.

Тези чувства могат да се проявят и като усещане за внезапна топлина или изтръпване, което изпитваш, когато имаш “иглички” някъде по тялото си.

Тези усещания може да са ангелското потвърждение, че това, което мислиш или чувстваш в момента, те води към правилния път.

Те могат да бъдат и призив да обърнеш внимание на това, което ще се случи скоро – може да е малко събитие, което ще изиграе важна роля за твоя житейски път и не бива да го пропускаш.

Усещането, че не си сама

Може да усетиш, че в стаята има някой друг, макар и да си сама. Може да усетиш “невидимо присъствие” около себе си, сякаш някой те наблюдава.  Твърди се, че тези ангелски знаци са придружени от чувства на топлина и безопасност или на безусловна любов.

Когато се натъкнеш на такъв знак, се вярва, че трябва да останеш в течение и да присъстваш в момента, да си позволиш да бъдеш отворена за получаване на божествени послания и напътствия.

Хората, които са усещали този знак през вековете съветват, да кажеш на своя Ангел “ Благодаря”, като по този начин го изпращаш с благодарност и показваш, че приемаш благословията му.

Чрез нашата готовност да отворим ума си, можем да приемем тези послания и насоки.

Експертите казват, че човешката интуиция действа подобно на начина, по който работи една антена – интуицията ни ни позволява да усещаме и приемаме опитите на Ангелите да комуникират с нас. 

Макар и Ангелите винаги да бдят над нас и се опитват да ни насочат по определен път, те знаят, че имаме свободна воля и винаги е наш избор да приемем или отхвърлим помощта им.

Важно е също да запомним, че ние най-добре знаем каква е символиката на Ангелските знаци, които получаваме. Ние знаем най-точно как да ги интерпретираме по начин, подходящ за личния ни живот и житейско преживяване.