Често Задавани Въпроси

  1. Кои са начините, по които мога да направя поръчка?

  Уважаеми клиенти, сега имате възможност да направите Вашата поръчка по удобен за Вас начин:
  *  Телефон 087 999 2880

  *  На лично съобщение в страницата ни – https://www.facebook.com/amuletite
  *  През формата за онлайн поръчка в сайта ни ;

  1. Как мога да направя поръчка в сайта?

  За да направите поръчка през формата на електронния ни магазин трябва да минете през следните 3 стъпки:

  1 стъпка:
  За да пазарувате от електронния магазин, първо трябва да си изберете продукт. Натиснете бутона „Добавяне в количката“, с което продукта Ви влиза във Вашата виртуална количка. Сега може да продължите да разглеждате магазина, да добавите още продукти или да преминете към следващата стъпка от Вашето пазаруване.

  2 стъпка:
  Ако сте регистриран наш потребител, то данните за доставката ще излязат автоматично. Ако сте нов потребител, моля въведете коректно данните за доставката, като обърнете внимание, че въведеният от Вас адрес, е този на който ще бъде изпратена Вашата поръчка. Ако желаете да бъде до офис на “Econt”, моля опоменете го в „Бележки Към Поръчката“.

  3 стъпка:
  Натиснете бутона „ПОРЪЧВАНЕ“.

  1. Как става доставката ?Доставката се осъществява с куриерска фирма – „Econt“
   Може да бъде до личен адрес или до офис на Econt.
  1. До офис на “Econt”- 5,00 – 5,50лв.
   До личен адрес с “Econt” – 7,00 – 7,50лв.
  1. Възможна ли е доставка през уикенда?Куриерските фирми работят в Събота до 12:30 часа, Неделя е почивен ден.
  2. За колко време се осъществява доставка?Поръчките пристигат до 1-2 работни дни. В случай на забавяне на пратката поради национални почивни дни или друга причина, клиентът ще бъде уведомен чрез позвъняване.
  3. 8 – Гарантирате ли за силата и влиянието на АмулетитеПродуктите предлагани в този сайт са единствено с цел развлечение. Описанията на продуктите са изцяло художествена измислица. Ние не носим никаква отговорност, за начина по който ги използвате и не претендираме, че силата която се вярва, че притежават, ще има някакво влияние върху вас и околоните.
   С направата на поръчка през сайта или по телефона, вие се сългасявате с тези условия.
  4. Как мога да заплатя за поръчката си? – Може да заплатите на място при получаване на пратката си, чрез “Наложен платеж“.
   Всички пратки се изпращат с опция преглед, преди заплащане.
  5. Мога ли да върна поръчката, ако не ми харесва? – Изпращаме всяка една пратка с опция преглед и тест чрез Еконт. Ако пратката не Ви харесва, можете да я върнете без никакъв проблем, като единствено трябва да заплатите разноските по връщането и , стига тя да не e стока, която е персонализирана и изработена специално за вас ( ако продуктът е такъв, то това е упоменато в описанието му, също така Ви го съобщаваме когато се свържем с Вас по телефона, за да потвърдим поръчката)В тази категория спадат амулетите.

   С оглед на това, че всеки амулет се изготвя индивидуално за всеки клиент и съдържа елементи строго обвързани с индивидуалността и имената на клиентът , няма да можете да върнете пратката след приемането и в Офиса на еконт.

Свържи се с нас

Телефон: 087 999 2880

Понеделник до Петък от 9.00 до  20.00 часа 
Събота от 10.00 до 18.00 часа

amuletite.com@gmail.com